YRITTÄMISEN SÄVELET

SANOITA ROHKEUDESTA JA YRITTÄMISESTÄ KERTOVA LAULU

 

Kuuntele ja katso Elastisen Eteen ja ylös -musiikkivideo. Halutessasi voit tutustua vielä laulun sanoihin kirjoitettuna. Millaisia ajatuksia kappale herättää sinussa? Pohdi, millaisissa tilanteissa olet itse ollut rohkea ja yrittänyt. Sanoita oma laulu, jonka aiheena on rohkeus ja yrittäminen.

Pelkkä laulun sanoitus riittää jo kilpailutyöksi, mutta voit halutessasi myös säveltää sanoihin sopivaa musiikkia ja esittää laulusi, niin että videoit tai äänität esityksesi. Jos päädyt esittämään ja taltioimaan laulusi, lähetä esitys linkkinä yhdessä sanojen kanssa kilpailuun.

Muista laittaa työhösi oma nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja 2, yksilötyö: Yrittämisen sävelet).

 

VINKKEJÄ TEKEMISEEN

Sanoittaakseen laulun ei tarvitse osata välttämättä nuotteja tai soittaa soittimia. Jo pelkästään hyräilemällä pääsee pitkälle. Tärkeintä on oma mielikuvitus ja uskallus. Laulun tekeminen on kuin tarinan kirjoittamista

Ohjeita ja vinkkejä musiikkikappaleen sanoitukseen tekemiseen voit etsiä vaikka internetistä, muun muassa nettisivu Goodies! antaa neuvoja oman laulun kirjoittamiseen.