HAAVELINNA

KIRJOITA TAVOITTEESTASI, JONKA ONNISTUMISESTA HAAVEILET

 

Mieti, missä haluaisit onnistua todella hyvin. Tavoite, jonka onnistumisesta haaveilet, voi liittyä kouluun, harrastuksiin tai johonkin muuhun asiaan elämässäsi.

Muista, että omaan haaveeseen täytyy uskoa! Haavelinnan ensimmäinen ja tärkein sääntö on, että kukaan ei sano ”en osaa”, ”ei se ole mahdollista”, ”en pysty siihen” tai mitään muuta, mikä estää haaveen toteuttamisen. Joskus haaveiden saavuttaminen vaatii luovia ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka eivät noudata totuttua tapaa tehdä asia. Niiden tekemistä voi harjoitella.

Kirjoita omasta haavelinnastasi, tavoitteesta, jonka onnistumisesta haaveilet ja siitä, miten voisit saavuttaa haaveesi. Voit myös liittää piirroksia työhösi. Työsi voi olla myös konkreettinen tavoitepäiväkirja. Mieti, mitkä asiat auttavat haaveen toteutumista. Millaiset asiat voivat hankaloittaa haaveen toteutumista? Hankaluus ei ole vielä este haaveen toteutumiselle. On mietittävä, miten este voidaan ylittää. Miten muut voisivat auttaa haaveen toteutumisessa? Miltä sinusta mahtaa tuntua, jos onnistut toteuttamaan haaveesi?

Muista laittaa työhön nimesi, koulusi nimi, kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja 2: Haavelinna).