T:MI SKAM

KIRJOITA FANIFIKTIO KIRJASTA, TV-SARJASTA TAI ELOKUVASTA

 

Valitse a-, b- tai c-vaihtoehto

a) Kuvittele, että perustaisit yhteisen yrityksen jonkun tuntemasi kirjan, tv-sarjan tai elokuvan fiktiohahmon kanssa. Ottaisitko yhtiökumppaniksi Skam-sarjan Evan, Tatun ja Patun, Tarzanin tai vaikkapa Antti Tuiskun? Mille alalle perustamanne yritys suuntautuisi? Millaiset vahvuudet auttaisivat teitä eteenpäin ja yritystänne menestymään? Entä mitä ongelmia voisitte mahdollisesti kohdata ja miten niistä selviäisitte?

Kirjoita joko kertomus, blogitekstejä tai päiväkirjamerkintöjä. Muista mainita kirjoitelmasi loppuun sen kirjan, tv-sarjan tai elokuvan nimi, jonka fiktiohahmoa käytit. Keksi otsikko itse.

b) Kirjoita kirje jollekin fiktiohahmolle ja kannusta häntä ryhtymään yrittäjäksi. Anna hänelle ideoita ja kerro, miksi juuri hänen olisi hyvät mahdollisuudet onnistua. Ota otsikoksi Taidoillasi onnistut! tai otsikoi itse.

c) Minkälainen yritysjohtaja olisi Herra Hakkarainen, Yön talo -sarjan Zoey tai Hämähäkkimies? Kirjoita essee, jossa pohdit jonkun tuntemasi fiktiohahmon mahdollisuuksia menestyä yrityksen johtajana. Keksi otsikko itse.

Muista laittaa työhösi oma nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (Sarja 3: T:mi Skam).