MEIDÄN HIENO PAIKKA!

SUUNNITTELE ESITTELY PÄIVÄKODISTANNE/KOULUSTANNE.

Mikä on parasta päiväkodissanne/koulussanne? Entä mikä on erikoisinta, mitä teiltä löytyy? Mistä asiasta päiväkodissanne/koulussanne olet erityisen ylpeä?

Kuvittele, että päiväkotiinne/kouluunne on tulossa vierailijoita. Mitä juuri sinä haluaisit näyttää vieraille, jotka eivät lainkaan tunne paikkaanne tai toimintaanne? Miten voisit parhaiten mainostaa vieraillenne hienoja asioita ympäristöstänne ja yhteisöstänne?

Valitse mielestäsi 3-5 tärkeintä esiteltävää asiaa ja mieti niiden esittelylle luonteva kulkureitti. Piirrä paperille suunnittelemasi esittelyreitti päiväkodistanne/koulustanne. Merkkaa esittelypisteet ja piirrä niitä kuvaavat piirrokset työhösi, joka toimii esittelyn karttana sekä kilpailutyönä. Esittelykierroksen voi toteuttaa päiväkodissanne/koulussanne vierailevalle.

Jos osaat jo kirjoittaa tai joku voi kirjoittaa saneluasi, voit lisätä piirrustukseen kuvailua kustakin esiteltävästä asiasta. Kilpailutyöksi riittää pelkkä piirustuskin. Muista laittaa työhön nimesi, koulusi nimi sekä kilpailusarja ja tehtävän nimi (sarja 1, yksilötyö: Meidän hieno paikka!).