TEKIJÄ TARJOLLA

TEE TYÖHAKEMUS

Yrityskylässä tutustutaan kansainväliseen yritystoimintaan, tulevaisuuden työelämätaitoihin ja omiin vahvuuksiin. Kuvitellaan, että haet Yrityskylässä pelaamaasi yritykseen ja sinua pyydetään tekemään työhakemus. Voit valita haetko johtaja-, tuotanto-, myynti-, yritysvastuu- vai markkinointi- ja viestintätehtäviin.

Tehtävänäsi on tehdä työhakemus ja kertoa vahvuuksistasi, osaamisestasi ja vakuuttaa työnantaja siitä, että he tarvitsevat juuri sinut yritykseensä. Luovuutta saa käyttää! Muista tuoda esiin mihin yritykseen haet ja minkä tyyppisiin työtehtäviin sopisit. Mieti, miten hakemuksesi erottuu muista ja miten parhaiten tuot persoonasi, osaamisesi ja taitosi esiin. Käytä esimerkkejä ja kerro esimerkiksi mielenkiinnonkohteistasi, harrastuksistasi tai siitä, millainen työyhteisön jäsen olisit.

Voit toteuttaa tehtävän videon, presentaation, animaation tai muun sähköisen materiaalin muodossa. Voit tehdä hakemuksen suomeksi tai englanniksi. Mikäli päätät tehdä videotyöhakemuksen, on hyvä hakemus enintään kolmen minuutin mittainen.

Muista kirjoittaa työhön oma nimesi, koulusi nimi sekä tehtävä (Sarja 3, yksilötehtävä Yrityskylä: Työhakemus).